Snel contact

info@denbutterenvoogt.nl | (0184) 69 15 03

Verkoop Triton

Wij verkopen ook diverse Triton machines tegen uiterst scherpe prijzen.

Nadat we eerst zelf een aantal van deze machines binnen ons bedrijf in gebruik hebben genomen kunnen we deze ook aanbevelen aan anderen.

 

In het kort

Triton elektrisch gereedschap, een in Australië ontworpen assortiment. Compacte en lichtgewichte machines met aanzienlijk veel mogelijkheden voor een vriendelijke prijs. We kunnen deze uiterst scherp geprijsd leveren via onze importeur. Acties zijn geldig zolang ze op de website staan onder voorbehoud van beschikbaarheid.triton_denbutter_en_voogt_nov2015atriton_denbutter_en_voogt_nov2015b

 

triton_promotieposter_1Recensie

De Accu schroefboormachine komt erg goed uit een test in het vakblad Klusvisie (vakblad voor het professionele klussen- & onderhoudsbedrijf), zie onderstaand bericht.

De schroefmachine kapt er pas bij 108 schroeven mee. (5,0x60mm vlonderschroeven in almendrillo!!! (= hardhout voor oa. Vlonderplanken)) . Een ongehoord goede prestatie voor zo’n klein apparaat. De slagschroevendraaier gaat ook behoorlijk los en draait zonder mankeren 8x70mm houtdraadbouten helemaal een berken noest in. Kortom: ook dit is een puike, lichtgewicht krachtpatser.


pdf met info

Extra accessoires leverbaar

De machines worden voor deze prijzen zonder harde koffer geleverd, maar wel in een klein soort zachte koffer met ritssluiting en draaggreep.
Eventueel zijn er ook oranje hard kunststof systeners leverbaar van Triton.

triton systener klein

 

 

 

 

 

 

Deze accu’s zijn samengesteld uit ICR 18650 cellen van Samsung, met een intelligent laadsysteem. De oplaadtijd is 90 minuten. Zo’n accu dient tevens als standaard zodat je een schroefboormachine rechtop kan neerzetten

triton accu 12v 3,0Ah

Het assortiment bevat ook nog een krachtige zaklamp 1W led.

Triton zaklamp 12v

Wilt u hierover meer informatie op meteen bestellen –> stuur ons uw email.

emailadres tritonverkoop

Andere machines

Het assortiment is nog veel groter als nu getoond. Ook 20V accu gereedschap voor de prof. gebruiker en o.a. div. zware electrische machines. De meeste van deze machines zijn ook leverbaar onder de gunstige voorwaarden, informeert u daar gerust naar. Bekijk het complete assortiment :

compleet overzicht

Garantie

De fabrieksgarantie op de machines is 3 jaar na online registratie binnen 30 dagen na aankoop. Op de accu’s wordt 12 maanden fabrieksgarantie verleend.

 

Bestellen
Je kunt een bestelling per email aan ons versturen met duidelijke vermelding van aantal en type machine en uw adresgegevens. Tevens graag vermelden bezorgen of ophalen.  Aan de hand van deze bestelling sturen wij u een email ter bevestiging met factuur (incl. BTW specificatie) waarna u uw betaling kunt overmaken.

 

Betalen
Vooraf betaling via een bankoverschrijving met vermelding van het factuurnummer.

 

Bezorgen
Verzendkosten afhankelijk van verzendadres en ordergrootte in overleg.
Het door u vermelde adres in de bestelling per email wordt gebruikt voor bezorging van uw bestelling en factuur. Wilt u gebruik maken van een andere afleverlocatie en/of een ander factuuradres? Dit kunt u dit  bij uw bestelling per email aangeven.

 

Afhalen
Je kunt er ook voor kiezen je bestelling af te halen bij ons magazijn:
Dorpsstraat 11, 2971AD Bleskensgraaf
Afhaaltijden op afspraak na overleg.

 

Retouren

Bij bestellingen via internet is de Wet Koop op Afstand van kracht. Dit betekent dat u zonder opgaaf van reden uw bestelling binnen 14 dagen na aflevering terug kunt sturen in de originele verpakking. Hiervoor betaalt u alleen de kosten van verzending.

Het item moet in dezelfde staat teruggestuurd worden, als waarin u het ontvangen heeft. Stuur het item met (een kopie van) de factuur en eventueel de reden van terugzending naar het retouradres dat op de factuur staat vermeld. Binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde item ontvangt u uw geld terug.

 

Ruilen

Wilt u een ander artikel, dan stuurt u eerst uw bestelling retour. Daarna kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.